Wees de run op kinder snowboots voor leer van winter 2009 / 2010

Je kleintje lekker door de sneeuw laten stappen met kindersnowboots? Je kleintje sneeuwpret laten beleven met warme winterboots met stevige zolen voor de grip?

Wees er dan snel bij want afgelopen jaar waren de kindersneeuwlaarzen snel uitverkocht. De kleine maten vlogen de winkel uit. Wacht dus niet te lang anders zijn de maten 21, 22, 23, 24, en groter snel uit de digitale schappen verdwenen.

Een paar krantenkoppen over snowboots voor kinderen in 2009:

Maat uitverkocht?
Wij krijgen 1e week december weer nieuwe voorraad van de olang snowboots

Vanaf het moment dat de eerste vlokken bleven liggen zagen winkeliers de verkoop van de warme winterschoen stijgen en is het nu zelfs zover dat zij klanten moeten teleurstellen. Ook online wordt er naarstig geshopt voor warme tenen.

Het winterse weer van de afgelopen week heeft bij Rucanor voor verkooprecords gezorgd. Zo is de complete voorraad snowboots in een paar dagen uitverkocht. De afgelopen week heeft Rucanor 14.000 paar snowboots verkocht. Dat is nog nooit vertoond, het is de voorraad waar Rucanor normaal gesproken een heel seizoen mee doet.

Ons tip: Wees er dus snel bij!

Het snowboots kids team

HyvesEmailFacebookShare
Dit bericht is geplaatst in kinder snowboots, sneeuwlaarsjes, snowboots voor kinderen en heeft de tags , , . Maak dit favoriet op permalink.

1 reactie op 1

  1. Pingback: Alexander6

Reageren?

Je e-mail adres zal niet gepubliceerd worden Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>